Italiaanse dag in de Maasstraat

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondag 25 juni tussen 13.00 en 17.00 uur begeef je je in de Weerter binnenstad weer helemaal in Italiaanse sferen. Tijdens deze winkelzondag staan de Maasstraat en Oude Schut helemaal in het teken van Italië.

Net als voorgaande jaren wordt deze dag er ook eentje waarop smaak, stijl en sfeer samenkomen. Met heerlijke wijnen van diverse huizen, overheerlijke koffie, mooie gerechten, verse pizza’s, zelfgebrouwen bier en de welbekende tiramisu van de Zusters Birgitinessen. Ook staan er prachtige bolides in de Maasstraat. Het belooft weer een mooie dag te gaan worden, kortom: la dolce vita!

Ga voor meer informatie naar www.metonsinweert.nl of www.inweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie