Hier mag je parkeren bij het Blauwe Meertje

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Ondanks het kortdurende natuurgeweld van gisterenavond is het nog altijd zomers warm. Veel mensen zoeken tijdens deze dagen dan ook verkoeling op bij het Blauwe Meertje. Zo’n bezoekje kan echter aardig in de papieren lopen wanneer je je auto aan de verkeerde kant van de weg parkeert.

Omdat hulpdiensten snel ter plekke moeten kunnen komen in het geval van natuurbranden of noodsituaties op het strand of in het water mag er slechts aan één kant van de Herenvennenweg geparkeerd worden. Parkeer je toch aan de andere kant van de weg, dan maak je kans op een fikse parkeerboete. Je draagt er dan namelijk aan bij dat de doorgang over de weg te smal wordt en dat levert hulpdiensten onnodige vertraging op. Vertraging die van levensbelang kan zijn.

Het parkeerverbod, dat wordt aangegeven middels verkeersborden, geldt ook voor beide zijden van de Voorhoeveweg. Waar mag je dan wel parkeren bij het Blauwe Meertje? Op de parkeerplaats naast de ingang van het dagstrand zelf, aan de strandzijde van de Herenvennenweg en op de parkeerplaats tegenover de voormalige camping De IJzeren Man.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie