KeepItSneaker geopend in de Maasstraat

Op zaterdag 3 juni openden de 19-jarige Daan Hellemons en 20-jarige Daan Op T Root sneakerwinkel KeepItSneaker in de Maasstraat in Weert. Aan wethouder Suzanne Winters de eer om de officiële openingshandeling te verrichten.

KeepItSneaker

KeepItSneaker is een webshop en inmiddels dus ook winkel die exclusieve sneakers verkoopt van merken zoals Nike, Jordan, Adidas en Yeezy. De allereerste fysieke winkel ligt sinds afgelopen weekend in Weert.

Sneakerliefhebbers hebben hier een ruime keuze aan sneakers van authentieke merken en uitstekende kwaliteit. Uniek in de eerste fysieke winkel van KeepItSneaker is namelijk het concept KIS THE WALL. Een interactief scherm waarmee consumenten exclusieve sneakers kunnen bekijken en kopen. Op deze manier wordt het winkelaanbod sterk uitgebreid en krijgen klanten de mogelijkheid om eenvoudig de nieuwste of meest bijzondere trends en stijlen in de sneakerwereld aan te schaffen.

Uiteraard worden ze hierin indien gewenst bijgestaan door de enthousiaste en deskundige medewerkers van KeepItSneaker. Onder veel belangstelling hielpen zij afgelopen zaterdag de eerste klanten op weg.

Openingstijden

De winkel is geopend van donderdag tot en met zaterdag, van 10:00 uur tot 17:00 uur. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om op afspraak te komen winkelen.

Meer informatie: www.keepitsneaker.com en instagram.com/keepitsneaker.