Kermis in Budel-Schoot

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (daseaford)

Budel-Schoot – Er is dit jaar weer voor iedereen wat te beleven op de jaarlijkse kermis in Budel-Schoot van zaterdag 8 juli tot en met dinsdag 11 juli. Wethouder Boonen opent de kermis om 19.00 uur op het Vogelsplein. 

Kermisprogramma

Ga jij voor een ritje in de autoscooters, rupsbaan of draaimolen? Of toch voor de grijpkranen, het lijntrek-/bussenspel en de fotoschietsalon? Ook de snackkraam, gebakkraam en de suikerwerken met de suikerspin staan dit jaar weer op de kermis in Budel-Schoot. Net als de vrijwilligers van de Hernieuwde Levenskracht, die met het enveloppenspel hun maatschappelijke bijdrage leveren aan de gemeenschap.

Jong Nederland zorgt voor een gevarieerd kermisprogramma in samenwerking met de kermisexploitanten van Budel-Schoot, de lokale ondernemers en de scholen. Iedereen is welkom, dus breng zeker een bezoek om te genieten van de gezellige sfeer.

Wegafsluiting kermis Budel-Schoot

Alle kermisattracties worden op het grasveld van het Vogelsplein geplaatst. Daarom wordt het terrein afgesloten met wegafzettingen. Alleen bestemmingsverkeer kan dan op het terrein. Vanaf woensdag 5 juli starten de kermisexploitanten met het opbouwen van de attracties. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie