Komische kindermusical ‘Alles Overboord’ te zien in Weert

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd

In Weert is binnenkort een komische kindermusical te zien: ‘Alles Overboord’. Deze vrolijke voorstelling zit boordevol betoverende liedjes voor zowel jong als oud en belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar.

Het verhaal van ‘Alles Overboord’ neemt het publiek mee op een avontuurlijke reis. Een groep gelukkige mensen ontvangt een gouden envelop, waarin staat dat ze een gratis cruise hebben gewonnen. Verrukt door dit onverwachte cadeau gaan ze aan boord, maar al snel ontdekken ze dat niets is zoals het lijkt. Vast op het schip en geconfronteerd met een kapotte motor en noodweer, ontvouwt zich een spannend en komisch verhaal dat jong en oud betovert.

Achter deze magische productie schuilt een getalenteerde groep kinderen uit Weert en omgeving, die lang en intensief hebben gerepeteerd om hun kunsten te vertonen. Elke woensdag volgden ze musicallessen bij Keenter Hart en theaterlessen bij Desdemona Dance. Nu is het eindelijk zover: op 1 juli om 19.00 uur vindt de langverwachte show plaats in Buurthuis Moesel.

Voor degenen die zich willen onderdompelen in de wereld van musicals is dit dĆ© kans om de magie zelf te ervaren. Kaarten voor ‘Alles Overboord’ zijn te verkrijgen bij Keenter Hart. Maar dat is niet alles! Na afloop van de voorstelling bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de repetities voor de volgende musicalvoorstelling. Dus als je de muzikale kriebels krijgt, grijp dan je kans en sluit je aan bij dit enthousiaste gezelschap.

Voor meer informatie over ‘Alles Overboord’ en alles wat daarna komt, kun je bellen naar 06-51034019. Mis deze geweldige kans niet om te genieten van een avond vol plezier, muziek en lachsalvo’s.

šŸ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

šŸ“° Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?Ā Schrijf je gratis in.

šŸ• Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie