Tennis- en padelclub Boshoven gaat verder uitbreiden met extra padelbanen

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

In juli 2021 is de actieve tennisvereniging op Boshoven met vijf tennisbanen uitgebreid met twee padelbanen. Dit heeft toentertijd geleid tot een enorme groei aan leden. Het succes was zelfs dusdanig dat er binnen korte tijd een ledenstop moest worden ingesteld voor padel-leden omdat de padelbanen overvol zitten.

Onderzoek

In het najaar van 2022 is een onderzoekscommissie in het leven geroepen om een verder uitbreiding van het aantal padelbanen te onderzoeken. De belangrijkste actie was dat er zekerheid werd verkregen over het perceel grenzend aan de achterzijde van het tennispark. De vereniging heeft inmiddels een aanvraag gedaan bij de gemeente Weert voor het verkrijgen van de benodigde omgevingsvergunning. Deze hoopt de vereniging binnenkort te verkrijgen. Op 11 juli aanstaande vindt een bijzondere Algemene Ledenvergadering plaats waar de leden in kunnen stemmen met de uitbreiding van het aantal padelbanen.

Financiering

De vereniging wil de investering gaan financieren door middel van een obligatieplan voor (oud-)leden, partners van leden, het bedrijf van leden of sponsoren in samenwerking met de vereniging.

Wachtlijst

Zodra de extra padelbanen zijn aangelegd is er in beginsel plaats voor 100 nieuwe leden. De interesse is momenteel enorm groot. Op de wachtlijst staan inmiddels meer dan 50 personen die lid willen worden. Iedereen die interesse heeft kan zich dan ook het beste nu reeds inschrijven, aangezien nieuwe leden op volgorde van inschrijving worden toegelaten. Dus zorg dat je je snel inschrijft.

Inschrijven en informatie

Wil jij vanaf 1 januari 2024 ook kunnen padellen bij TPC Boshoven? Schrijf je dan nu al in via deze link: Lid worden TPC Boshoven.

Heb jij als (nieuw) lid ook interesse om deel te nemen aan het obligatieplan met hoog rendement lees dan de informatie via deze link: Informatie Obligatieplan TPC Boshoven.

De vereniging is heel enthousiast over deze uitbreiding en hoopt op veel nieuwe padel-leden!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie