MMC Weert treft EGS’20 in 1e ronde nacompetitie

MMC Weert neemt het zondag 4 juni 2023 op tegen EGS’20 in de eerste ronde van de nacompetitie. De wedstrijd, die om 14:30 uur zal beginnen, belooft een spannend duel te worden in de strijd om promotie naar de tweede klasse.

De leiding over de wedstrijd is in handen van scheidsrechter Theunisz, bijgestaan door assistent-scheidsrechters Verstappen en Van der Ven, allen bondsofficials van de KNVB.

De winnaar van deze knock-out wedstrijd plaatst zich voor de tweede ronde, waarin alle overige teams aan de nacompetitie zullen deelnemen. Als MMC Weert zondag de overwinning behaalt tegen EGS’20, wacht hen een uitwedstrijd tegen Margriet 1 in de volgende ronde.

Voor nu ligt de focus volledig op de wedstrijd van aankomende zondag tegen EGS’20. Het eerste elftal van MMC hoopt op een grote opkomst van familie, vrienden, leden en andere supporters om hen aan te moedigen tijdens deze cruciale wedstrijd, net zoals vorige week tegen Merefeldia.

De spelers zouden het geweldig vinden als jullie massaal naar het sportpark Graswinkel komen om hen aan te moedigen. Natuurlijk zijn ook supporters uit Escharen van harte welkom. Ze hopen er samen een geweldige wedstrijd van maken!