Oldtimer toertocht OTV vanuit Budel

Budel – Op zondag 25 juni organiseert OTV Brabant-Limburg uit Someren een toertocht voor oldtimers. OTV staat voor Oldtimervrienden en heeft ongeveer 150 leden. Eigen leden organiseren zesmaal per jaar een rit, steeds vanuit verschillende vertrekplaatsen in Oostelijk Brabant of Midden-Limburg. Voorwaarde is dat de deelnemende voertuigen tenminste 40 jaar oud zijn. Niet alleen leden zijn welkom; ook niet-leden kunnen deelnemen. 

Programma

Deze toertocht was het de beurt aan Frits en Toon van Cranenbroek uit Budel, beiden al jarenlang lid van OTV. Zij zetten een toertocht uit in Budel en omgeving, die ook deels de Belgische grensstreek aandoet. Deelnemers kunnen de rit alleen rijden, maar de liefhebbers onder hen kunnen door het beantwoorden van enkele vragen of opdrachten ook meedingen naar een dagprijsje. Er zit echter geen wedstrijdelement in de toertocht en iedereen volgt de gewone verkeersregels.

Deelnemen

Alle merken en typen oldtimers mogen deelnemen en zijn voorafgaand aan het vertrek te bezichtigen door geïnteresseerden.

Deelnemers betalen als inschrijfgeld € 10,- (leden) of € 12,- (niet-leden). De routebeschrijving wordt bij vertrek (na ontvangst van het inschrijvingskaartje dat als betalingsbewijs geldt) uitgereikt.

Praktische informatie

Het vertrek en de inschrijving alsmede de terugkomst vinden plaats in Café Zuiderpoort aan de Sportlaan Budel. 

De voertuigen verzamelen tussen 10.30 en 11.30 uur. Het vertrek is om 11.45 uur. Terugkomst is voorzien tussen 15.00 en 16.30 uur.