Politie zoekt getuigen van incident in Nederweert

2 reacties

Nederweert – Gisterochtend, op zondag 18 juni 2023, heeft er rond 07.00 uur een incident plaatsgevonden op de Julianastraat in Nederweert, nabij het kanaal. Over de inhoud en exacte toedracht van het incident kan de politie nog niets mededelen omdat het onderzoek nog loopt. Daarvoor zijn zij juist op zoek naar getuigen.

Wat de politie wel kan melden is dat er bij het incident een blonde jongeman betrokken was, die zich verplaatste op een fiets. Na het incident is deze jongeman over de Julianastraat langs het kanaal weggefietst richting Nederweert. Hij kan daarna op verschillende manieren zijn weg vervolgd hebben.

Via sociale media laat de politie weten dringend op zoek te zijn naar getuigen in onder andere de Wilhelminastraat, Bernhardstraat, Irenestraat en Beatrixstraat. Ben jij zondag 18 juni rond 07.00 uur aanwezig geweest op de Julianastraat langs het kanaal of in een van de bovenstaande straten en heb jij nog niet met de politie gesproken? Of heb je al gesproken met de politie, maar heb je nieuwe informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Of heb jij camerabeelden rondom het genoemde tijdstip waarop een blonde jongeman op een fiets zichtbaar is en heb je deze nog niet gedeeld met de politie? Bel dan naar 0900-8844 of stuur de politie een bericht via Instagram of Facebook en vermeld hierbij registratienummer PL2300-2023093624.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties