Primal levert krachtige inspanning van 24 uur voor stichting Met je hart Weert

Bij CrossFit Primal in Weert werd afgelopen weekend een indrukwekkende prestatie geleverd ten behoeve van het goede doel. Vier teams, elk bestaande uit zes personen, gingen de strijd aan gedurende 24 uur, ondanks de hitte. Hun inspanningen waren gericht op het ondersteunen van stichting Met je hart Weert.

Dit jaar namen opnieuw veel leden van Primal deel aan het sportevenement genaamd “24 Hour AMRAP 2023”. Tijdens deze uitputtende uitdaging streden teams van zes deelnemers in realtime tegen honderden andere teams van over de hele wereld. Het evenement ging van start op zaterdag 10 juni om 12.00 uur en eindigde op zondag 11 juni om 12.00 uur.

Na uren van onvermoeibare inspanning en liters zweet werd het eindbedrag onthuld. De fantastische teams van Primal wisten maar liefst € 3.706 op te halen voor stichting Met je hart Weert. Deze stichting zet zich in om eenzame ouderen letterlijk over de drempel te helpen. Ze brengen hen in contact met vrijwilligers en met elkaar, met als doel kwalitatief en blijvend contact te bevorderen. Alleen door eenzaamheid te verzachten, kunnen deze ouderen weer plezier in het leven ervaren.

De betrokkenheid en toewijding van de deelnemers aan het 24 Hour AMRAP-evenement zijn bewonderenswaardig. Door hun fysieke inspanningen hebben ze niet alleen hun eigen grenzen verlegd, maar ook een positieve impact gehad op het leven van eenzame ouderen in Weert. Het opgehaalde bedrag zal ongetwijfeld bijdragen aan het vergroten van het welzijn van de ouderen en het bevorderen van sociale verbondenheid.