Programma 7 tegen 7 feestavond SV Laar bekend

Plaats een reactie

Na een geslaagde sportieve dag is het goed feesten. Dat heeft de organisatie van het 7 tegen 7 toernooi van SV Laar ook bedacht. Daarom zal deze dag op het Laarderveld op een passende wijze worden afgesloten.

Artiesten

Een keur aan artiesten mag daarbij niet ontbreken. Wie kent bij voorbeeld Ton Wolter niet: een Weerter zanger die al jarenlang met diverse typetjes de bühne onveilig maakt. Van vastelaovendj tot Oktoberfest; overal is Ton van de partij en zet hij de tent op zijn kop.

Noël Fermont, een jonge volkszanger uit deze regio, zal met zijn Nederlandstalig repertoire een berg gezelligheid naar SV Laar brengen. Een hoog meezinggehalte en ‘Hollandse’ sfeer gegarandeerd!

Ed en Frans – hebben deze local heroes nog introductie nodig? Sinds mensenheugenis nemen zij ons mee naar ‘De Merrentj’. Alleen dat ene hitje, ‘Dan mojje bi-j de Moeësdiêk zeen’, kunnen ze deze avond beter niet zingen.

Praktische informatie

De 7 tegen 7 feestavond vindt op zaterdag 1 juli vanaf 20.00 uur plaats op het Laarderveld. Ga voor meer informatie naar www.7tegen7.com.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie