GameDay in Café-Zaal de Hook

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd

Op 30 juli 2023 is het tijd voor een speciale samenkomst in Weert. The Gobl-Inn organiseert in samenwerking met Café-Zaal de Hook de eerste editie van GameDay: een dag waarop meerdere populaire hobby’s centraal zullen staan. Denk bijvoorbeeld aan Magic: the Gathering en Dungeons and Dragons.

GameDay

GameDay komt na een lange tijd van lokale stilte omtrent deze fysieke gaming hobby’s en is daardoor uniek te noemen. Het doel op deze dag is het verzorgen van een sfeervolle middag, het verbinden van mensen en het verbreden van interesses. Iedereen is welkom om aan te sluiten, dus zowel nieuwe als ervaren spelers kunnen deze dag terecht bij Café-Zaal de Hook.

Programma

  • Magic: the Gathering is de meest gespeelde Trading Card Game wereldwijd, waarbij je uiteraard jouw eigen decks en ruilmappen mag meenemen. Er zullen meerdere tafels beschikbaar zijn om met elkaar te spelen.
  • Dungeons and Dragons is de meest populaire Tabletop Game ter wereld. Er zal voornamelijk een informatieve invulling aan deze hobby worden gegeven, maar neem zeker jouw kennis en karakters mee.
  • Diverse boardgames: er is een selectie gemaakt op basis van plezier en tijdsduur, dus schuif vooral aan bij een van de meerdere spellen die gespeeld worden.

Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte om te netwerken en te praten over je passie voor deze hobby’s. The Gobl-Inn is fan van interactie, dus ook als je geen actieve rol wilt aannemen mag je altijd binnenlopen voor een drankje en een goed gesprek. Ook zullen er diverse giveaways plaatsvinden en zal er vanuit Café-Zaal de Hook gezorgd worden voor het horecagedeelte.

Praktische informatie

De zaal opent om 13.00 uur en zal weer sluiten om 18.00 uur. Er is airco aanwezig en gratis parkeren kan volop rondom de locatie. Ga voor meer informatie naar de website van The Gobl-Inn en voor het laatste nieuws en inschrijvingen voor de giveaways naar Discord.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie