Rondemissen 60e Mijl van Mares bekend

Plaats een reactie
Linda (miss Bavaria) en Britt (miss Rabobank) door Lisanne Westerweele (By Lis Fotografie)

Maarheeze – Een Mijl is geen Mijl zonder stralende, enthousiaste rondemissen. Ook tijdens deze jubileumeditie is de organisatie er weer in geslaagd om twee echte Mareser dames te strikken: Linda Weenink en Britt Beerten.

Britt Beerten

“Ik ben Britt Beerten, 22 jaar en geboren en getogen in Maarheeze. Je zou me kunnen kennen van hockeyclub Cranendonck, Peerkesbosch in Nederweert of van de feesttent van De Mijl. Geloof het of niet, het leukste feestje van Maarheeze vind ik De Mijl. Vroeger reed ik al met mijn oom mee op de vrachtwagen in de reclamekaravaan en de laatste jaren was ik vooral te vinden langs het parcours en in de feesttent. Momenteel ben ik (nog) fulltime levensgenieter, op zoek naar een leuke baan.”

Linda Weenink

“Ik ben Linda Weenink, 23 jaar, geboren in Maarheeze en heb tot mijn 18e ook in Mares gewoond. Voor mijn studie ben ik naar Nijmegen verhuisd, maar nog steeds ben ik regelmatig hier te vinden. Je zou me kunnen kennen van hockeyclub Cranendonck waar ik vaak te vinden was tot ik ging studeren. Ook kun je me kennen als trainster van de Dansgarde van de Muuzevangers. In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met dans; moderne dans is mijn favoriet. Je snapt dat als trainster van de Dansgarde én liefhebber van dans de Bonte Avonden in het Muuzegat voor mij altijd een hoogtepunt in het jaar zijn.”

Rondemiss van De Mijl? Ja leuk!

Op de vraag of jullie rondemiss willen zijn zeiden jullie direct: ‘Ja, leuk!’

Britt: “Als fan van De Mijl en dan samen met Linda, de ultieme kans toch? Linda en ik zijn al vriendinnen vanaf de kleuterklas. En als ik dan uit mijn comfortzone mag gaan (want dat is het wel een beetje), dan doe ik dat graag samen met Linda.”

“Extra bijzonder vind ik het dat ik samen met Britt rondemiss mag zijn bij deze speciale jubileumeditie. Niet één, maar twee dagen feest, waar wij ons steentje aan bij mogen dragen. Die kans laten we natuurlijk niet lopen”, aldus Linda. 

Waar zien we jou?

Aan de rondemissen ligt het niet en ook het programma op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli biedt voor elk wat wils en alle reden om te komen feesten. Weten wat er allemaal te doen is? Check www.mijlvanmares.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor een van de wedstrijden. Linda en Britt hebben er in ieder geval zin in. Zij worden dit jaar overigens gekleed door BL3ND, en JOA.Beauty verzorgt hun haren en make-up. Waar zien de dames jou voor een drankje, praatje of dansje?

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie