Rondemissen 61e Mijl van Mares stellen zich voor

Uitgaan Reageer 6 min. leestijd
Miss Rabobank: Lien Meulendijks, Miss Bavaria: Isa Versluis (Foto door By Lis Fotografie)

Een Mijl is geen Mijl zonder stralende rondemissen. Ook dit jaar heeft de Mijl van Mares twee vrolijke, enthousiaste dames gevonden die graag het gezicht zijn van de 61e editie. Ze stellen ze graag aan jullie voor: Lien Meulendijks en Isa Versluis.

Lien Meulendijks

“Hoi iedereen! Ik ben Lien Meulendijks, 20 jaar en sinds mijn 3e woon ik in Maarheeze. Ik ben geboren in Sterksel en ook mijn eerste stapjes zette ik daar, misschien zelfs wel in het café dat mijn ouders vroeger hadden. Ik werk bij het Stadshotel in Weert, bij de Smelt en bij het Muziekhuis. De horeca-genen heb ik van huis uit meegekregen. Mensen kunnen mij dus kennen van achter de bar, of als “de dochter van …” Ik ben onlangs afgestudeerd als interieurontwerper. Ik heb deze opleiding gevolgd op het Sint Lucas in Boxtel. Verder vind je mij regelmatig in de sportschool en hou ik van sportief bezig zijn – hoewel mijn moeder er waarschijnlijk om moet lachen als ze dit leest. Ik ben er altijd voor in om met vrienden af te spreken en gezellig iets te drinken. Ik ben dus aan beide kanten van de bar te vinden en hoop jullie te zien bij de Mijl!

Isa Versluis

“Hallo allemaal, ik ben Isa Versluis: een enthousiaste fanatieke Maarheezenaar van 20 jaar oud en ik woon al mijn hele leven in het dorp. Mensen kunnen mij kennen, omdat ik veel werkzaam ben ik de horeca en misschien ook omdat ik de dochter van juffrouw Jane ben. Verder ben ik actief in het jeugdbestuur van hockeyclub Cranendonck, help ik als administratief medewerker mijn broer met zijn bedrijf en ben ik een fulltime levensgenieter. Daarnaast heb ik net mijn VWO- diploma gehaald en ga ik na de zomer rechten studeren aan Tilburg University. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de hockeyclub of samen met vriendinnen op het terras.”

Vrolijk duo

“Wij zijn al heel lang vriendinnen. We kennen elkaar van de basisschool, hebben samen gehockeyd, zijn allebei actief bij de Mouse Dancing team en met Hemelvaart gaan we – samen met nog veel anderen – een lang weekend kamperen. Het helpt natuurlijk ook dat onze moeders 50% van de Sgonnies zijn en we meerdere keren samen de carnavalsoptocht hebben gelopen.”

Na even doorvragen willen de meiden ook nog wel iets delen dat mensen waarschijnlijk nog niet van hen weten. Lien : “Toen ik me verveelde tijdens de coronaperiode, heb ik mezelf geleerd om mondharmonica te spelen”. Isa: “Ik ben heel perfectionistisch en werk liever dan dat ik Netflix kijk.”

Leuk aan Mares

Het leukste aan Maarheeze vinden de dames het dorpse gevoel, de altijd leuke (carnavals)feestjes en dat vriendinnen altijd wel in de buurt zijn. “Twee dagen per jaar is de Mijl natuurlijk het leukste van Mares!” Daar zijn ze graag bij; normaal in de feesttent met een biertje in de hand of achter de bar om te zorgen dat iedereen op tijd een lekker drankje heeft. Dit jaar zijn Lien en Isa erbij van de eerste tot de laatste minuut, om alle fietsers enthousiast aan te moedigen, twee dagen te feesten, mee te rijden in de reclamekaravaan en volgauto, gasten te ontvangen in de VIP-tent en mee te feesten op het Jan Verheesplein en in de Feesttent met Band Bold (vrijdag) en The Rivals (zaterdag). “En wie weet mag ik wel een rondje rijden op het parcours met één van de volgwagens, dat zou ik echt tof vinden …”, aldus Lien. 

Once in a lifetime

Lien en Isa hoefden niet lang na te denken welk antwoord ze zouden geven op de vraag ‘wil je rondemiss zijn?’ “Zo leuk dat we die kans krijgen én zeker om het samen te mogen doen.”  Voor Isa is het zelfs iets waar ze als klein meisje al stiekem van droomde. “’Nee’ zeggen was geen optie, daar zouden we spijt van krijgen.” Isa ging zelfs zo ver dat ze haar vakantie een beetje omgooide om op tijd terug te zijn. Met het enthousiasme zit het bij deze missen dus wel goed.

Uitkijken naar de 61e editie van De Mijl

Isa en Lien hebben er zin in en roepen iedereen om op dit mooie Mareser feest samen te komen vieren. De meiden verwachten mooi weer, spannende wedstrijden, veel gesmeerde wielerkuiten, heel veel gezelligheid en flink wat getapte biertjes in de feesttent! Twee dagen feest dus.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie