Rook uit de knoppen van de kookplaat in appartement Oelemarkt

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdagrond 19:50 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een nacontrole in een bovenwoning aan de Oelemarkt in Weert. De bewoner had rookontwikkeling waargenomen bij de knoppen van een kookplaat en besloot uit voorzorg de brandweer in te schakelen.

Bij aankomst constateerde de brandweer dat de situatie inderdaad gevaarlijk was. De plaat rondom de kookplaat was poreus geworden door de hitte, wat resulteerde in de rookontwikkeling. Gelukkig was de bewoner alert en was de situatie snel onder controle.

De brandweer benadrukte het belang van het vervangen van de huidige situatie. Tevens werd geadviseerd om niet meer te koken totdat de nodige reparaties waren uitgevoerd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie