Twee gewonden bij ongeval op Eindhovenseweg

Maandagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Eindhovenseweg in Weert. Rond 7:45 uur zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op het A2-viaduct.

Als gevolg van de harde botsing belandde een van de auto’s op het talud langs de weg. Uit voorzorg werd de brandweer ter plaatse geroepen om de situatie te stabiliseren. De bestuurders van beide voertuigen zijn met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De ernst van hun verwondingen is niet bekend.

Het ongeval had ook gevolgen voor het verkeer in de omgeving. De weg moest tijdelijk worden afgesloten, waardoor er lichte verkeershinder ontstond. Al het verkeer uit de richting van het centrum van Weert moest via Nederweert naar Eindhoven rijden.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de beschadigde voertuigen af te slepen. Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van het ongeval is geweest.