V.V. de Brökwagters organiseert tweedehands boekenmarkt

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zaterdag 15 juli a.s. vindt de jaarlijkse boekenmarkt van V.V. de Brökwagters plaats. Boekenliefhebbers en verzamelaars kunnen tussen 9.30 en 15.30 uur naar Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg 60 te Weert komen om te speuren tussen een overweldigend aanbod tweedehands boeken.

Voor ieder wat wils

De boekenmarkt is een waar paradijs voor liefhebbers van diverse genres. De boeken zijn nauwkeurig gesorteerd op genre, variërend van spannende romans en meeslepende thrillers tot kleurrijke kinderboeken en strips. Ook geografie, hobbyboeken en nog vele andere genres zijn vertegenwoordigd. Er is voor ieder wat wils!

Maar dat is nog niet alles. Naast het uitgebreide boekenaanbod is er ook een beperkt assortiment aan cd’s, dvd’s en vinyl beschikbaar. Muziekliefhebbers en filmliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen en hun collecties uitbreiden met unieke exemplaren.

Wat deze boekenmarkt nog aantrekkelijker maakt zijn de prijzen. De boeken worden per kilogram verkocht tegen het zeer schappelijke tarief van slechts € 2,50. Een ware traktatie voor leesfanaten! En voor de echte boekenwurmen is er een speciale aanbieding: maar liefst 10 kilogram boeken voor slechts € 20,-. Zo kun je een voorraad inslaan en jezelf onderdompelen in een zee van verhalen. De minimale afname is slechts 1 kilogram.

Opbrengst

Het mooiste van alles is dat de opbrengst van deze boekenmarkt volledig ten goede komt aan V.V. de Brökwagters. Met jouw aankoop draag je direct bij aan deze lokale organisatie die zich inzet voor de vastelaovendj binnen de gemeenschap. Dus terwijl je geniet van je nieuwe literaire aanwinsten, steun je ook nog een goed doel.

De toegang tot de boekenmarkt is gratis, dus je kunt zonder verplichting rondsnuffelen tussen de boeken en op zoek gaan naar die ene langverwachte titel. Of je nu op zoek bent naar een specifiek boek of gewoon een leesvoorraad wilt aanleggen voor de vakantie, V.V. de Brökwagters verwelkomt je met open armen op de boekenmarkt.

Meer informatie is te vinden op https://www.brokwagters.nl/boekenmarkt-2023/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie