Veiligheidswaarschuwing: Princes Ansjovis in olijfolie (46 gram)

Waarschuwingen WdG+ Reageer 1 min. leestijd
Foto via Albert Heijn

Princes Foods BV roept Princes Ansjovis in olijfolie (46 gram) terug. Het betreft producten met houdbaarheidsdata tussen 30 juni 2023 en 31 januari 2024 (zie zijkant blikje). Deze terughaalactie is niet van toepassing op Princes Ansjovis in olijfolie (46 gram) met andere datumcodes en de andere varianten van Princes Ansjovis.

Het product wordt teruggeroepen vanwege mogelijk hoge histaminewaarden. Histamine kan een reactie van het immuunsysteem veroorzaken die resulteert in symptomen als diarree, kortademigheid, hoofdpijn of huidirritatie. Deze symptomen treden meestal op binnen een paar minuten of enkele uren nadat het product gegeten is. 

Consumenten worden geadviseerd om het product niet te eten. Geopende producten moeten worden weggegooid en ongeopende blikjes kunnen worden teruggebracht naar de winkel waar deze zijn gekocht voor een volledige vergoeding. 

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Princes Foods BV via www.princes.eu of [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie