Verkeersomleidingen 3 t/m 13 juli vanwege Bospop en Guns N’Roses

6 reacties

Bospop vindt op 7, 8 en 9 juli aanstaande weer plaats in Weert. Weert. Het terrein ligt bij de A2, afslag Weert-Noord. Aansluitend is op dinsdag 11 juli het concert van Guns N’ Roses, op hetzelfde terrein. Om verkeer van en naar het terrein in goede banen te leiden, wordt de Eindhovenseweg afgesloten. Dit gebeurt al tijdens de opbouw op maandag 3 juli 6.00 uur en duurt tot donderdag 13 juli 19.00 uur (na het afbreken).

Het knooppunt Weert-Noord wordt alleen gebruikt voor verkeer naar Bospop. Mensen die het viaduct oprijden, kunnen richting het parkeerterrein van Bospop rijden of worden doorgestuurd naar de A2 afrit 39 Nederweert. Je kan dus niet verder richting Weert rijden. Knooppunt 38 Weert-Noord kan wel gebruikt worden voor doorgaand verkeer richting Maarheeze of restaurant ‘de Wildenberg’.

Houd rekening met mogelijk langere reistijd. In de ochtendspits wordt veel file verwacht rondom de A2. Zeker op donderdag 6 en vrijdag 7 juli en tijdens de in- en uitstroom van bezoekers van het concert van Guns N’ Roses op dinsdag 11 juli.

Omleiding vanuit Weert

Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 wordt omgeleid via aansluiting 39 Nederweert. Op de Ringbanen staat de omleiding aangegeven op de gele borden.

Fiets- en voetgangersoversteek afgesloten

Vanwege de verkeersstromen van en naar Bospop is de fiets- en voetgangersoversteek bij de verkeerslichten Eindhovenseweg – Hushoverweg ook afgesloten. Van maandag 3 juli 12.00 uur tot woensdag 12 juli 07.00 uur kunnen fietsers en voetgangers hier niet oversteken. In plaats daarvan kun je gebruik maken van het viaduct op de Floralaan. Uitzondering: op de festivaldagen (vrijdag t/m dinsdag) tussen 08.00 en 11.00 uur is de overgang onder begeleiding van verkeersbegeleiders wél geopend.

Omliggende straten festivalterrein afgesloten

Vanwege de veiligheid gedurende de op- en afbouw zijn de Riviereweg, Weijerkesweg en de Stienestraat (tussen de Hoogbosweg en de Kuikenstraat) afgesloten; van donderdag 29 juni 7.00 uur t/m donderdag 13 juli 19.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties