Twee dagen feest met creatieve Summerschool van RICK

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via RICK

Creatief bezig zijn in de zomervakantie? Speciaal voor kinderen van 4 t/m 13 jaar organiseert RICK een spetterende Summerschool. Op woensdag 23 en donderdag 24 augustus zijn er van 9.00 – 15.00 uur allerlei leuke workshops muziek, dans, beeldend of theater waar kinderen aan kunnen deelnemen. Allemaal in het thema ‘Feest’, aangezien RICK 75 jaar bestaat!

Kinderen maken met verschillende materialen hun eigen feestbeest, gaan schilderen, werken in steen en tekenen letters. Met kinderdans ontdekken ze hoe ze met hun lichaam kunnen bewegen. Daarnaast ervaren ze hoe leuk het is om (samen) muziek te maken en verleggen ze hun grenzen met toneelspel. Allemaal onder begeleiding van professionele vakdocenten. De Summerschool is een creatieve en ontzettende leuke besteding van hun dag.

RICK organiseert regelmatig leuke activiteiten voor kinderen tijdens de schoolvakanties. Eerdere edities waren een groot succes. Begeleider Simone vertelt over een eerdere editie: “De kinderen krijgen verschillende workshops. Zo wordt er gezongen, gedanst, toneel gespeeld en geknutseld. Ook is er even tijd om rustig te ontspannen bij een verhaal of film. In de pauze kunnen ze lekker buitenspelen. Aan het eind van de dag gaan de kinderen moe, maar heel voldaan en vol verhalen naar huis.”

Meer informatie & aanmelden: www.rickraakt.nl/summerschool.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie