Waterlekkage aan de Plattepeeldijk in Ospel

Ospel – Op zondagmiddag is er omstreeks 14:00 uur een waterlekkage aan de Plattepeeldijk in Ospel ontstaan.

Het incident heeft geleid tot een aanzienlijke wateroverlast in de omgeving. Het water is in een naastgelegen weiland gestroomd, wat tot overlast kan leiden voor de directe omgeving. Watermaatschappij Limburg (WML) heeft de situatie onder controle gebracht door een kraan aan de Meijelsedijk te sluiten waardoor de waterstroom is gestopt en is begonnen met de reparatiewerkzaamheden.

Het reparatieteam van WML is ter plaatse gekomen en heeft de benodigde maatregelen genomen om de waterleiding te herstellen. Naar verwachting zullen de reparaties en het opruimen van het water enige tijd in beslag nemen. WML streeft ernaar de verstoring rond 20.00 uur verholpen te hebben.

Volg de actuele status van de lekkage op de website van WML via https://waterstoring.nl/incident/18749