Afsluiting spoorviaduct Louis Regoutstraat 6 t/m 20 augustus

Algemeen Informatie Uitgelicht Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Update 11 aug – ProRail voert onderhoud uit aan de spoorwegen tussen Eindhoven en Roermond. Ook in Weert. Daarom is vanaf zondag 6 augustus 9.00 uur tot en met maandag 21 augustus 05.00 uur het spoorviaduct aan de Louis Regoutstraat (tussen de Landsteinerstraat en Straevenweg) afgesloten voor verkeer. Ook voor fietsers en voetgangers. 

Van zondag 6 augustus tot en met donderdag 17 augustus is het spoorviaduct alleen afgesloten tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Buiten deze tijden is de weg open. Vanaf vrijdag 18 augustus 9.00 uur tot en met maandag 21 augustus 05.00 uur is het spoorviaduct gedurende het hele weekend afgesloten. 

Er geldt een omleidingsroute via de Parallelweg en Louis Regoutstraat. De stationstunnel is open voor verkeer.

De werkzaamheden hebben ook invloed op het treinverkeer van en naar Weert. Check voor vertrek de meest actuele reisinformatie via de NS-reisplanner

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie