Albert Heijn Heerschap doneert € 1.500,- aan Voedselbank Weert

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

 Al 15 jaar zet Voedselbank Weert zich belangeloos in voor anderen en in verband met het jubileum doneert Albert Heijn Heerschap € 1.500,- om de mensen iets extra’s te kunnen geven. Voorzitter Ria Zincken ontving vanochtend de cheque uit handen van eigenaar Stan Heerschap. 

Belangeloze inzet 

Albert Heijn Heerschap werkt al jarenlang op verschillende manieren samen met lokale voedselbanken. Als blijk van waardering ontving Voedselbank Weert een donatie van €1.500,- van eigenaar Stan Heerschap. ‘’Een enorm mooie prestatie hoe Voedselbank Weert zich al 15 jaar belangeloos inzet voor de mensen in de omgeving. Om de mensen iets extra’s te kunnen geven, bieden we Voedselbank Weert deze cheque aan’’, vertelt Stan Heerschap. 

Albert Heijn Heerschap ondersteunt Voedselbank Weert op meerdere momenten per jaar op verschillende manieren. Zo zijn er jaarlijks op meerdere momenten inzamelingacties en wordt er gekeken of er grootschalig producten geschonken kunnen worden aan de voedselbank, zoals bij de verbouwing van Albert Heijn Heerschap Muntpassage in het begin van dit jaar. 

Voorzitter Ria Zincken is erg blij met de donatie en vertelt: ‘’In deze tijd, waarin het steeds lastiger wordt voor de voedselbank om levensmiddelen te vergaren, zijn we ontzettend blij met de handreikingen van Albert Heijn Heerschap, die waar mogelijk met ons meedenkt en ons ondersteunt’’. 

Landelijke actie Albert Heijn 

In week 36 organiseert Albert Heijn een landelijke inzamelingsactie, waarbij klanten, producten die gekozen zijn in samenwerking met Voedselbanken Nederland, kunnen doneren. Op deze manier is de behoefte naar bepaalde producten zo goed mogelijk afgestemd. 

De zes Albert Heijn Heerschap supermarkten in Heythuysen, Nederweert en Weert (Boshoven, Leuken, Moesel en Muntpassage) doen hier uiteraard ook aan mee. De actieweek is van maandag 4 september tot en met zondag 10 september 2023. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie