Auto over de kop op Napoleonsweg in Ittervoort

112 Algemeen Leudal Regio 4 reacties 1 min. leestijd

Ittervoort – Op zondagochtend rond 10:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval op de Napoleonsweg (N273) in Ittervoort.

Het incident vond plaats ter hoogte van het bedrijventerrein aan de Aziëstraat, waar een auto van de weg raakte en over de kop sloeg. Tijdens de ongecontroleerde rit schampte de auto een boom en raakte het een hectometerpaaltje, voordat het op zijn kop tot stilstand kwam op de provinciale weg.

De bestuurder van het voertuig slaagde erin op eigen kracht uit het wrak te komen. Echter vertoonde de gewonde bestuurder enigszins verward gedrag. Na een medische controle ter plaatse werd de man per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De politie besloot om met het ambulancepersoneel mee te rijden om bijstand te verlenen indien nodig. In het ziekenhuis zal waarschijnlijk aan het licht komen waarom de man zich verward en opstandig gedroeg.

De brandweer hielp bij het schoonmaken van het wegdek en het afslepen van het beschadigde voertuig. Een bergingsbedrijf heeft de auto vervolgens weggetakeld.

De Napoleonsweg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer vanwege de bergings- en schoonmaakwerkzaamheden.

Bekijk een video: https://youtu.be/TI2aNgUBufw

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties