Bierbeque bezorgt Ververshof twee rolstoelduwondersteuners

Algemeen Uitgelicht Weert Plaats een reactie 3 min. leestijd

Cum Grano Salis heeft vanochtend twee rolstoelduwondersteuners aangeboden aan Stichting Vrienden van Ververshof. Een delegatie van Cum Grano Salis onder leiding van bestuurslid Arthur Tullemans heeft een bezoek gebracht aan de Vrienden van Ververshof om een symbolische cheque en de twee elektrische apparaten te overhandigen.

Bierbeque

Op zondag 4 juni jongstleden heeft serviceclub Cum Grano Salis een fantastisch Bierbeque-evenement georganiseerd ten behoeve van Stichting Vrienden van Ververshof. Het evenement, dat plaatsvond bij Café De Brug in Weert, was een doorslaand succes en heeft een aanzienlijke opbrengst gegenereerd voor deze belangrijke stichting.

Met deze opbrengst kon de aanschaf van twee rolstoelduwondersteuners gerealiseerd worden. Deze essentiële hulpmiddelen zullen het leven van de bewoners van Zorghuis Ververshof aanzienlijk verbeteren en hen meer mobiliteit en comfort bieden.

Stichting Vrienden van Ververshof

Stichting Vrienden van Ververshof heeft als voornaamste doel het verwerven van (financiële) middelen voor activiteiten en benodigde materialen die buiten het reguliere budget van Zorghuis Ververshof vallen. Dankzij de inzet van Cum Grano Salis en de gulle bijdragen van de aanwezigen tijdens het Bierbeque-evenement, is het mogelijk geworden om een significant bedrag te verzamelen voor dit waardevolle initiatief.

Cum Grano Salis

Cum Grano Salis is een serviceclub met een nobel doel: lokale goede doelen in Weert en omstreken die vaak buiten de boot vallen ondersteunen. In tegenstelling tot traditionele serviceclubs streeft Cum Grano Salis naar kleinschalige, maar betekenisvolle initiatieven die een directe en duurzame impact hebben op de gemeenschap. Het Bierbeque-evenement is een uitstekend voorbeeld van de inzet en toewijding van Cum Grano Salis om positieve verandering te brengen in onze regio.

Cum Grano Salis wil alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan het succes van het Bierbeque-evenement hartelijk danken. Zonder die vrijgevigheid en dat enthousiasme zou dit niet mogelijk zijn geweest. Cum Grano Salis zal zich blijven inzetten voor het ondersteunen van lokale goede doelen en hoopt in de toekomst nog meer positieve impact te kunnen creëren.

Voor meer informatie over Cum Grano Salis en haar activiteiten kun je contact opnemen met de serviceclub via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie