Hoe houd je je huis koel?

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd
Ook de allerkleinste bewoners houden hun huis koel met een mosdak.

In het laatste Praatje voor de zomervakantie geeft projectleider Frans van Tuel van Warm Wonen in Weert op donderdagavond 13 juli tips over hoe je de warmte buiten je woning kunt houden en hoe je die het beste kunt afvoeren.

“De meesten van ons kijken ernaar uit, de heerlijk warme zomerdagen en lange zomeravonden. Lekker buiten zitten, want binnen is het vaak veel te warm. Toch zijn er een heleboel slimmigheidjes om je huis overdag en ook ’s nachts koel(er) te houden. Het belangrijkste motto is, hou de warmte buiten”, zegt Frans van Tuel.

Het Praatje is gratis en start om 19.30 uur in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert. Meld je aan via www.warmwoneninweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie