Fiets 3-daagse Soerendonk 2023

Foto via Depositphotos (monkeybusiness)

Soerendonk – Op dinsdag 8 augustus, woensdag 9 augustus en donderdag 10 augustus 2023 wordt in Soerendonk alweer voor de 16e keer een fiets 3-daagse georganiseerd. De organisatie is in handen van het Sint-Jansgilde Soerendonk. Er is door vrijwilligers enthousiast gewerkt om gevarieerde nieuwe routes uit te zetten. Deelnemers maken in drie dagen tijd kennis met de fraaie omgeving van Soerendonk. De routes zijn volledig van pijlen voorzien en de fietsers ontvangen daarnaast een routebeschrijving en een versnapering.

Routes

Voor deze fiets 3-daagse kun je kiezen uit drie afstanden van circa 30, 45 of 60 km. De zorgvuldig uitgekozen routes gaan zoveel mogelijk over rustige wegen en bosrijke fietspaden in de landelijke omgeving van Soerendonk. Deze fietsroutes zullen je niet alleen door de Brabantse Kempen voeren, maar ook langs unieke locaties in de Belgische Kempen. De routes vergen geen uitzonderlijk uithoudingsvermogen of bijzondere fietsvaardigheden. Daarom zijn ze zeer geschikt voor het hele gezin. Je kunt in je eigen tempo fietsen en zo vaak stoppen als je wilt. Picknicken op daarvoor aangelegde plaatsen of een terrasje pikken behoort tot de mogelijkheden.

Inschrijven

Inschrijven voor deze fietsroutes is mogelijk op de dag zelf bij het startpunt van de routes, bij de schuilhut van het Sint-Jansgilde Soerendonk, gelegen aan de Groenstraat 3a in Soerendonk. Hier eindigen de fietsroutes ook weer.

Starten voor de 60 km is mogelijk tussen 9.00 en 15.00 uur en voor de 45 of 30 km tussen 9.00 en 17.00 uur. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per persoon voor drie dagen. Ook kan er elke dag afzonderlijk worden gestart. De inschrijfkosten bedragen dan € 4,00 per persoon. Kinderen t/m 10 jaar mogen gratis deelnemen. 

Ga voor meer informatie naar www.sint-jansgilde.nl of bezoek de Facebook-pagina www.facebook.com/sintjansgildesoerendonk.