Spectaculair motorcrossweekend in Nederweert-Eind

Plaats een reactie
Foto via: Living for the Weekend

Nederweert-Eind – Dit weekend staat het circuit aan de Leveroysedijk in Nederweert-Eind in het teken van adrenaline, snelheid en spektakel, want het wordt voor even de motorsport hotspot van Nederland.

Op zaterdag 29 juli vinden de vrije trainingen plaats van 09.00 tot 17.00 uur, terwijl op zondag het hoofdprogramma plaatsvindt van 09.00 tot 21.00 uur. Liefhebbers van motorsport kunnen zich verheugen op twee opwindende evenementen: de sensationele Pro Motocross en de Offroad Cup, die als bijprogramma wordt verreden.

Lokale en internationale sporters

Het belooft een ware clash te worden tussen lokale en internationale helden. Onder andere Romano Aspers uit Herkenbosch, Raf Meuwissen uit St. Joost, Kyro Grispen uit Echt en vele anderen zullen het opnemen tegen grote namen als Henry Jacobi (Duitsland), Kasimir Hindersson (Finland) en Adam Sterry (Verenigd Koninkrijk). Met zulke indrukwekkende rijders zijn spannende races gegarandeerd. Een publiekslieveling die niet mag ontbreken is Lotte van Drunen, die dit jaar in twee klassen zal starten, namelijk bij de Dames en bij de 250cc Inters tussen de jongens.

Jeugd

Ook de jeugd krijgt volop aandacht tijdens het evenement. In het ochtendprogramma verschijnen bijvoorbeeld ruim 30 rijdertjes van slechts 5 jaar aan de start in de beginnersklasse. Daarna volgen de 50cc, 65cc en 85cc klassen, waarin ook verschillende toekomstige kampioenen te bewonderen zijn, waaronder voornaamste namen zoals Mason Maas uit Weert en Lenn Vaes uit Meijel.

De organisatoren van het evenement beloven dat het prachtige dagen zullen worden, boordevol spektakel en sportiviteit. Motorsportliefhebbers worden dan ook van harte uitgenodigd om te komen kijken op de Leveroysedijk (postcode: 6034SW) in Nederweert-Eind.

Entree

De entree is gratis voor kinderen tot en met 8 jaar. Voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar bedraagt de entree €10,-, terwijl bezoekers van 15 jaar en ouder €15,- betalen voor de zondag. Er is ook een all-in VIP-pakket beschikbaar voor degenen die de ervaring willen verrijken.

Voor meer informatie en het kopen van tickets, kunnen geïnteresseerden terecht op de website: www.livingfortheweekend.mx/promotocross. Mis deze unieke motorsportervaring niet en kom dit weekend genieten van de sensatie op het circuit in Nederweert-Eind.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie