Fiets4Daagse De Peel 2023

Van 18 t/m 21 juli organiseert Fiets4Daagse De Peel voor de 46e keer een fietsvierdaagse. Elke dag hebben fietsers de mogelijkheid om routes van 30, 45 en 60 km af te leggen. Routes in en rond het authentieke Limburgse- en Brabantse Peelgebied, de schitterende Limburgse Maasvalleien en de mooie Brabantse Kempen. Routes door bosrijke en unieke natuurgebieden, schilderachtige dorpjes en zoveel mogelijk over rustige wegen om het recreatieve karakter te benadrukken. De vertrektijden zijn dagelijks tussen 09.00 en 13.00 uur. De eindcontrole sluit elke dag om 17.00 uur.

Routes

Alle routes zijn uitgepijld en duidelijk beschreven. Ook kunnen ze tijdens de Fiets4Daagse ingeladen worden middels een QR-code via de app Komoot.

In elke route zijn een of meer controleposten opgenomen, waar je kunt uitrusten of een natje en droogje kunt nuttigen. Ook wordt je iedere dag ergens op de route een traktatie aangeboden. Daarnaast zijn er in elke route verschillende bezienswaardigheden en bedrijven opgenomen, waarbij je even kunt afstappen om iets te proeven, te bekijken of te beluisteren.

Startplaatsen

De Fiets4Daagse kent dit jaar drie startplaatsen: Deurne, Meijel en Stiphout. Meijel doet in 2023 voor de 30e keer mee als startlocatie. En net zoals voorgaande jaren is het mogelijk om elke dag vanaf een andere startplaats te vertrekken.

Elke startplaats heeft een fietsenstalling met laadpunt voor e-bikes en ook bij de controleposten zijn oplaadpunten. Voldoende gratis parkeergelegenheid voor je auto is eveneens aanwezig.

Er is iedere dag live entertainment op elke startlocatie, waardoor het nog aangenaam verpozen zal zijn na elke fietstocht. Op de laatste dag, vrijdag 21 juli, organiseert iedere startplaats een slotmanifestatie met wederom live entertainment, maar ook prijsuitreikingen. Alle fietsers ontvangen op de laatste dag een gratis lot voor deelname aan een knallende loterij met prachtige prijzen en deelname van vier dagen geeft sowieso recht op een herinneringsmedaille.

Inschrijven

De inschrijfkosten zijn laagdrempelig. Voorinschrijven voor deelname van vier dagen is tot 12 juli mogelijk via de website. Ook voor overnachtingsmogelijkheden kun je hier terecht. Na-inschrijven is mogelijk op iedere startlocatie, zowel voor alle vier de dagen als per dag.

Ga voor meer informatie naar www.fiets4daagsedepeel.nl.