Gemeente beloont mooiste foto’s van Weert met prijzen

Fotograaf: Joey Houben

Update – De gemeente Weert organiseert een Weerter fotowedstrijd voor inwoners. De makers van de 3 mooiste foto’s ontvangen een leuke prijs. Pak je camera of mobieltje, zoek de mooiste plekken in deze gemeente op en maak de winnende foto!. Foto’s kunnen ingestuurd worden tot woensdag 1 november.

Spelregels van de fotowedstrijd

  • Stuur de foto’s vóór woensdag 1 november naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam, e-mailadres en woonplaats. Zijn de bestanden te groot om te e-mailen? Gebruik dan WeTransfer.
  • De foto’s zijn in de gemeente Weert genomen en dit is herkenbaar. Geef in de e-mail of in de bestandsnamen aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  • De foto’s zijn bij voorkeur liggend (landscape).
  • Lever de foto’s aan in JPEG/JPG-formaat, met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb.
  • Bij deelname aan de fotowedstrijd doe je afstand van je auteursrechten op de foto’s. Dat wil zeggen dat de gemeente Weert de foto’s mag opslaan, afdrukken, kopiëren én gebruiken voor promotionele doeleinden. Wij gebruiken jouw foto’s bijvoorbeeld op de gemeentelijke website, op sociale media, in folders en in nieuwsbrieven. Jij krijgt hier geen vergoeding voor.
  • De foto’s mogen gebruikt worden zonder watermerk en zonder naamsvermelding van de fotograaf.
  • Staan er personen herkenbaar op de foto? Dan moeten de personen op de foto toestemming geven aan de gemeente Weert voor publicatie van die foto. Degene die op de foto staat, moet hiervoor het toestemmingsformulier op www.weert.nl/fotowedstrijd invullen. Stuur dit formulier samen met de foto in.
  • Medewerkers van de gemeente Weert zijn uitgesloten van deelname.

Uitslag en prijzen winnende foto’s

De inzenders van de 3 mooiste foto’s winnen een mooie prijs! De eerste prijs is een Museumkaart én een rondleiding door Museum W, de tweede prijs een Monopoly Weert-spel en de derde prijs is een wandeling Nijenborgh – Aldenborgh, verzorgd door een gids van Stadsgidsen Weert.

Begin november maken we de winnaar van de fotowedstrijd bekend. De winnaar krijgt via schriftelijk bericht (via e-mail). Ook publiceren we de winnende foto’s op de website en sociale media van de gemeente Weert.

Voorwaarden en meer info

De uitgebreide voorwaarden en meer informatie over het gebruiken van de foto’s vind je op onze website: www.weert.nl/fotowedstrijd.

Update 6 juli: tekst voorwaarden aangepast.