Laatste schooldag bij Brede School Moesel met quiz

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

De laatste schooldag bij Brede School Moesel werd op een feestelijke manier afgesloten met diverse activiteiten en een hartverwarmend afscheid voor de juffen die de school zouden verlaten. De dag begon met het bekijken van een afscheidsfilm van groep 8.

Om 9.30 uur werd de ‘Brede School Moesel Quiz’ gelanceerd, die de kinderen met veel enthousiasme en fanatisme aangingen. Ze werkten samen aan uitdagende vragen, opdrachten en puzzels. Daarnaast moesten ze alert zijn op de deurbel, want om klokslag 11.00 uur stond er een bijzondere verrassing te wachten. Het bleek een speciale gast te zijn die in het BSO-lokaal verscheen.

Gedurende de dag waren er nog meer activiteiten gepland, zoals het zoeken naar foto’s, kentekenplaten en zelfs de kleur van de schoenen van de juffen. Als ultieme uitdaging werden de spijlen van het schoolhek geteld.

Na een welverdiende lunchpauze verzamelden alle kinderen zich voor een gezellig potje digitale plaatjesbingo. Elk kind had de kans om een prijsje te kiezen vanaf de tribune. In de ochtend hadden de peuters van Humankind al genoten van hun eigen versie van de plaatjesbingo.

Als afsluiting van de dag kwamen alle leerlingen gezamenlijk op het schoolplein bijeen om de juffen die afscheid namen in het zonnetje te zetten. Vervolgens gleden alle kinderen van de glijbaan, als symbool voor het zorgeloos inglijden van de langverwachte zomervakantie.

De school wenst iedereen een fantastische vakantie toe, vol avontuur, ontspanning en mooie herinneringen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie