Politie tikt vluchtende scooterrijder onderuit op Stationsplein

Op dinsdagmiddag rond 16:15 uur heeft een poging tot vluchten voor de politie nadelige gevolgen gehad voor een scooterbestuurder. Wat begon als een simpele overtreding resulteerde in een aanrijding met een politievoertuig en een val voor de bestuurder.

De politie wilde de bestuurder van de scooter staande houden vanwege een overtreding. In plaats van te stoppen voor een gesprek met de agenten, besloot de bestuurder op de vlucht te slaan. Een korte politieachtervolging volgde, en tijdens deze situatie gaf de politieauto de scooter een tik. Als gevolg hiervan verloor de bestuurder de controle over de scooter en kwam ten val.

Na het incident werd de bestuurder ter plaatse medisch onderzocht door ambulancepersoneel. De scooterrijder hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De scooter liep echter aanzienlijke schade op, terwijl de politieauto lichte blikschade aan de voorzijde opliep.

De politie heeft een verslag opgemaakt van het ongeval en alle gegevens vastgelegd. Nu zal de Officier van Justitie zich verder over de zaak buigen.