Wederom kop-staartbotsing op N273

112 Algemeen Leudal 2 reacties 1 min. leestijd

Grathem – Maandagmiddag rond 14.45 uur werd de politie voor de tweede keer vandaag gealarmeerd voor een aanrijding op N273. Op de Napoleonsweg Zuid bij Grathem bleken een paardenwagen met trailer, een busje met aanhanger en twee personenauto’s betrokken te zijn geraakt bij een kop-staartbotsing.

De bijrijder van de paardenwagen met trailer was de enige betrokkene die gewond raakte bij de aanrijding. Er werden op dat moment geen dieren vervoerd in de paardenwagencombinatie. Eén van de automobilisten kon zijn weg zelf vervolgen, de overige weggebruikers dienden hun voertuig te laten afslepen.

Er ontstond flinke verkeershinder als gevolg van de aanrijding, en dat terwijl het al erg druk was op de weg vanwege de afsluiting van de A73. Via één rijbaan kon het verkeer de plek van het ongeval passeren. De politie en een medewerker van de provincie assisteerden hierbij.

De berger heeft de weg vrijgemaakt en na ongeveer een uur weer vrijgegeven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties