Winactie Zomerfeest Fatimapark Weert

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Tijdens het weekend van 18 t/m 20 augustus 2023 vindt het jaarlijkse zomerfeest plaats in het Fatimapark te Weert. Vanwege het 40-jarig bestaan van buurtvereniging Fatima wordt er groots uitgepakt met diverse lokale artiesten en internationale tributebands.

Het feestweekend start op vrijdag met een Limburgse avond, waarbij op het podium in de feesttent niemand minder dan de Weerter topformatie Plat Wieërs, Frans Theunisz en John Tana staan. Kaarten voor deze avond zijn voor € 5,- te koop aan de dagkassa.

Op zaterdag en zondag barst het feest al om 14.00 uur los met een gevarieerde line-up. Kaarten voor deze dagen zijn online verkrijgbaar www.eventix.shop/u6v2b6fx en bij de voorverkoopadressen Slagerij Hermanns in Nederweert en Richard’s Bar in Weert.

In samenwerking met de organisatie van het Fatima Zomerfeest mag WdG vijf zomerfeest-paketten verloten.

Inhoud pakket:

  • 2 x weekendticket vrijdag-zaterdag-zondag
  • 6 consumptiebonnen
  • 2 eetbonnen

Prijsvraag

Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op één van de vijf pakketten.

Onlangs heeft Buurtvereniging Fatima haar eigen biertje gebrouwen. Wat is de naam van dit bier?

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht vanuit WdG.


Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 1 augustus 2023 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de organisatie van het Zomerfeest. De prijswinnaars krijgen de prijs aan de dagkassa bij de ingang van het festivalterrein op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG. De gewonnen kaarten zijn niet overdraagbaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie