Zwembad De IJzeren Man in trek tijdens zomervakantie

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto WdG - Zomer bij Zwembad de IJzeren Man

Zwembad De IJzeren Man in Weert blijft onverminderd populair bij mensen die verkoeling zoeken tijdens de zomerse dagen. Eerder vandaag meldde het zwembad dat alle beschikbare kaartjes voor de zwembadfaciliteiten zijn uitverkocht.

Het zwembad benadrukt het belang van tijdig reserveren en raadt bezoekers dringend aan om online kaartjes te reserveren via de officiële website van De IJzeren Man.

Met de zomervakantie in volle gang, is de verwachting dat het zwembad extra druk zal zijn. In deze periode worden veel tickets verkocht en dat het verstandig is om op de website te controleren op welke dagen er nog beschikbaarheid is.

De IJzeren Man hanteert in de zomervakantie gewijzigde openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag kunnen bezoekers genieten van het zwembad van 10:15 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds. Op zaterdag en zondag kunnen zwemliefhebbers terecht van 10:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds.

Waterskibaan

Hoewel de kaartjes voor het zwembad vandaag zijn uitverkocht, is er nog goed nieuws voor bezoekers die graag actief bezig zijn op het water. Tickets voor de naastgelegen waterskibaan zijn nog wel beschikbaar en kunnen eveneens worden gereserveerd via de website van de IJzeren Man.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie