Bakker Bart in Weert wil snel weer terug naar volledige openingstijden

Algemeen Uitgaan WdGlab Weert Reageer 2 min. leestijd

Het is de bezoekers van de Weerter binnenstad opgevallen dat Bakker Bart in de Muntpassage opvallend veel gesloten is. Na een periode van gesloten rolluiken en, kondigt het team van Bakker Bart in de Muntpassage aan dat er verandering op komst is.

De winkel heeft gedurende een periode van personeelstekort en operationele uitdagingen de deuren moeten sluiten, maar er is goed nieuws voor de trouwe klanten. Via sociale media heeft het team van Bakker Bart Weert laten weten dat ze binnenkort weer open zullen gaan. Vanaf woensdag 23 augustus zullen de deuren van de gezellige bakkerij weer openstaan voor klanten. De gewijzigde openingstijden zijn als volgt:

  • Woensdag, donderdag en vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
  • Zaterdag: 8.00 – 17.00 uur

De klanten worden van harte uitgenodigd om langs te komen voor een smakelijk ontbijt, een heerlijke lunch, een kopje koffie met iets lekkers, of om simpelweg het bekende assortiment aan brood, croissants en Bartjes te verkennen.

Deze aangepaste openingstijden zullen gelden voor de komende weken, specifiek voor week 34 en 35. Het team heeft hoop dat ze daarna weer volledig open kunnen gaan. Meer gedetailleerde informatie zal nog volgen en zal gedeeld worden via de Facebook-pagina van Bakker Bart Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie