Bosseve vör Paol is weer van start gegaan

Plaats een reactie 2 min. leestijd

De tweede editie van Bosseve vör Paol is vanavond van start gegaan. Twintig mensen zullen maximaal 24 uur op de paal zitten voor het goede doel van dit jaar: het Alzheimer Café Weert.

Onder toeziend oog van familie, vrienden en bekenden namen de twintig deelnemers plaats op hun paal. Ze zullen vervolgens 24 uur flink moeten bikkelen. Ook kunnen ze wel wat aanmoediging gebruiken, dus wees vooral welkom op het Vrakkerplein om de deelnemers te vergezellen.

Naast het paalzitten vinden er tal van andere activiteiten plaats rondom het Vrakkerplein, zoals op zaterdagavond een Hollandse avond met optredens van Maurice Fermont, Rick Hartmann en Mike van den Broek.

Op zondagochtend om 11.00 uur zal de Heilige Mis van Boshoven in de openlucht plaatsvinden en zal naast de organist ook de drumfanfare van schutterij Sint Oda de Heilige Mis muzikaal opluisteren.

Na de Heilige Mis barst het feest weer los op en rond het Vrakkerplein met o.a. een optreden van de Herrieschöppers en een heus fietsorkest! Bezoekers zullen daarnaast vermaakt worden door steltlopers.

Voor kinderen is er op het plein een kinderdorp met diverse springkussens en zal een clown diverse figuren maken van ballonnen. Ook kan er geschoten worden met de luchtbuks onder begeleiding van schutterij Sint Oda.

Om 18:30 uur zullen de paalzitters van de palen gehaald worden en zal naast de prijsuitreiking het uiteindelijk opgehaalde bedrag worden overhandigd aan het Alzheimer Café Weert. De coverband MADISON zal het feest afsluiten met een spetterend optreden.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie