Café Jonas sluit later dit jaar definitief de deuren

Algemeen Economie Weert Reageer 2 min. leestijd

Café Jonas aan de Beemdenstraat zal later dit jaar de deuren gaan sluiten voor het publiek. ‘Met veel pijn, maar ook blijdschap en voldoening in mijn hart kan ik jullie mededelen dat ik eind september, begin oktober afscheid ga nemen van Café Jonas,’ aldus uitbaatster Robyn via Facebook.

Na bijna 8 jaar een eigen café te hebben gehad, is het volgens haar nu tijd voor een nieuwe uitdaging en verandering. Robyn nam Café Jonas over van Yannick, die in 2020 het stokje aan haar overdroeg. Daarvoor runde ze De Paol in Altweerterheide.

‘Ik heb ontzettend veel mooie en onvergetelijke herinneringen mogen opdoen! De tijd hier bij Jonas is een periode die bij mij in de boeken gaat. Zoveel samen gelachen, samen gehuild, gedanst en met heel veel plezier gewerkt! Iedere dag weer!’ zo vertelt ze via Facebook. Ze is daarom ook dankbaar voor de vele leuke mensen die ze heeft leren kennen de afgelopen jaren.

Geen andere huurder meer

Café Jonas, zoals de mensen het nu kennen, gaat verdwijnen. Er komt géén andere huurder meer in het pand, zo is te lezen. De eigenaar heeft aangegeven dat hij nog niet weet wat hij met het pand wil gaan doen, maar een kroeg wordt het niet meer.

Laatste grote knalfeest

Op vrijdag 29 september organiseert ze nog een groot knalfeest in het café. Iedereen is van harte welkom. Meer informatie kun je vinden via de Facebook-pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie