Vijfde editie van de Summer Beach Party bij Café de Moesdijk

Alle regen is de afgelopen weken gevallen, dus nu is het weer tijd voor het zomerweer. En wat is dan niets lekkerder dan een Summer Beach Party!? Komende vrijdag, 18 augustus 2023, is het weer zover bij Café de Moesdijk in Weert.

Voor de ultieme beachpartybeleving moet je natuurlijk geel zand tussen je tenen hebben. Ook daar wordt weer voor gezorgd. Geheel volgens traditie wordt er weer een paar kuub zand op de parkeerplaats gestort. Parasols, strandstoeltjes en zwembadjes horen er natuurlijk ook bij.

Het is alweer de vijfde editie van het gezellige feestje aan de Roermondseweg 115. En met de voorspelde weersvoorspellingen kan het alleen maar een fantastisch feest worden. Je kunt er al vanaf 15.00 uur terecht.

Dit jaar zullen de DJ’s van T-Organisations ervoor zorgen dat je zand tussen je tenen krijgt. Dus trek je zwembroek aan, ga op de fiets naar de Roermondseweg en geniet van een middag en avond vol gezelligheid, cocktails en muziek.