De Jong, De Echte Bakker zorgt voor versgebakken genot op Leuken

“De Jong, De Echte Bakker” heeft recent haar nieuwste vestiging geopend aan de Voorstestraat 47 in Weert. Voorheen was hier Bakkerij Moonen gehuisvest en deze is begin juli overgenomen door het ondernemende echtpaar William en Angela de Jong. Het echtpaar heeft ook drie kinderen. Nu de winkel ook is voorzien van de nieuwe belettering stelt men zich graag aan je voor.

Oorspronkelijk afkomstig uit Dongen, verhuisde het naar het zuiden om hun passie voor bakken te volgen. William, die al op jonge leeftijd als leerling-bakker begon, heeft zelfs de titel van Nederlands kampioen veroverd en Nederland vertegenwoordigd in Finland. Hun bakkerijavontuur begon met de overname van Bakkerij Feijen in Budel in 2010, gevolgd door de opening van een tweede winkel in Budel-Schoot in 2019.

Grote veranderingen voor echtpaar

Het jaar 2022 bracht grote veranderingen voor “De Jong, De Echte Bakker”. De populariteit van hun heerlijke producten leidde tot leveringen bij vijf verschillende Jumbo-supermarkten in Weert, Nederweert, Budel en Maarheeze. Hierdoor groeide de bakkerij al snel uit zijn voegen en verhuisde deze naar het industrieterrein in Budel.

In juni van datzelfde jaar verhuisde ook de winkel in Budel naar een prachtige nieuwe locatie, waar ruimte is gecreëerd om van een vers broodje te genieten of te ontspannen met een kopje koffie en een gebakje.

Het succesverhaal ging verder in juli, toen William en Angela de winkel van Frank en Marja Moonen in de wijk Leuken overnamen, en nu kunnen ook de klanten daar genieten van al het lekkers dat “De Jong de Echte Bakker” te bieden heeft.

Echte Bakker

Wat deze bakkerij bijzonder maakt, is de titel “Echte Bakker”. Dit betekent dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelmatig steekproeven ondergaan om de hoogste normen te handhaven. Met trots kunnen ze zeggen dat hun brood en klein brood zeer hoog scoren, evenals hun heerlijke vlaaien.

Als je nog niet hebt gehoord over hun gewaardeerde belegde broodjes, dan is dit jouw kans om ze te proberen. Het beroemde “broodje Tok Tok”, het gezonde alternatief “het broodje gezond”, en de klassieker “de gehaktbal” zijn allemaal publiekslievelingen.