Enjoy & Sing Along met Creatura

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zondagmiddag 1 oktober organiseert gemengd koor Creatura een muziekmiddag getiteld ‘Enjoy & Sing Along’. Het wordt een muziekmiddag om van te genieten: een middag die je uitnodigt om mee te zingen.

Deelnemende koren

Gemengd koor Creatura realiseert dit concert samen met Cantarella Swartbroek en Koorschool Midden-Limburg. De deelnemende koren stellen zich graag voor:

Gemengd koor Creatura

Dit veelzijdige koor, dat onder leiding staat van Math Dirks, zingt een mix van popmuziek, musical en populaire klassiekers zoals Bohemian Rhapsody, The Lion King en Angels. Persoonlijke inzet, onderling vertrouwen en vriendschap bepalen het unieke resultaat van dit koor.

Vocalgroup SevenFifteen en Cantarella Swartbroek

‘Inspiratiekoor 2023’ – deze titel kreeg vocalgroup SevenFifteen van de Provinciale Korenbond van Limburg. Samen met het energieke koor Cantarella uit Swartbroek worden onder leiding van Rita Scheffers onder meer indrukwekkende delen uit ‘The Greatest Showman’ gezongen.

Jeugdkoor Equal Voices

Dit sprankelende kinderkoor (6 t/m 12 jaar), dat onder leiding staat van Janneke van Reenen, was meerdere keren winnaar van het Limburgs Kinderkorenfestival. De kinderen zingen stukken uit de bekende musical Olivier en Mathilda.

Jongemannen Ensemble Mendorio

Mendorio is enthousiast, jong en spontaan. Dit mannenensemble zingt onder leiding van Rita Scheffers onder meer Queen en ‘Let the river run’.

Dansrijck Nederweert

Zang en dans horen bij elkaar. Daarom worden diverse stukken prachtig omlijst door de sierlijke dansers van Dansrijck uit Nederweert. Zij staan onder leiding van Fauve Schelfhout-Kessels.

Praktische informatie

Het Creatura-combo onder leiding van Toon Konings begeleidt de koren. De regie is in handen van Fauve Schelfhout-Kessels en de presentatie wordt verzorgd door Nicole Geelen. 

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 1 oktober vanaf 14.30 uur in het Franciscus Huis in Weert. Tickets kosten € 15,- (inclusief consumptie in de pauze) en zijn verkrijgbaar bij Bruna Weert en Nederweert of door een e-mail te sturen naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie