Burgemeester reikt Goed Hart Keurmerk uit aan Albert Heijn Heerschap

Algemeen Uitgelicht WdG+ Reageer 3 min. leestijd

Als waardering voor de grote bijdrage aan het verenigingsleven in de regio Weert, Nederweert en Leudal ontving Albert Heijn Heerschap onlangs het Goed Hart Keurmerk dat vandaag door burgemeester Vlecken werd uitgereikt aan eigenaar Stan Heerschap en supermarktmanager Hannie Cuijpers.

Het Goed Hart Keurmerk is het grootste onafhankelijke keurmerk van Nederland gericht op bedrijven die een bijdrage leveren aan de maatschappij. De organisatie wil door middel van certificaten het goede werk dat bedrijven doen aanmoedigen en belonen. 

Heerschap Verbindt!

Albert Heijn Heerschap is door het Goed Hart Keurmerk opgevallen door de bijdrage die het bedrijf levert aan het verenigingsleven in de regio. Via het sponsorprogramma Heerschap Verbindt! ondersteund Heerschap 75 verenigingen met samen 20.000 leden van sport, tot scouting en carnavalsverenigingen. 

‘’Heerschap Verbindt! is gestart tijdens de coronaperiode die natuurlijk gevolgen had voor de saamhorigheid, sportiviteit en ook voor de inkomsten van diverse verenigingen. Op een samenwerking met zoveel verenigingen uit de omgeving zijn wij enorm trots. Dat zit in de missie van ons familiebedrijf dat door mijn ouders John en Toos is gestart in 1966. Alles wat wij doen staat in het teken van ‘voor de klant en voor elkaar’, waarbij wij versterkend in de regio willen samenwerken en aanwezig zijn’’, aldus Stan Heerschap, eigenaar Albert Heijn Heerschap. 

Burgmeester Vlecken vult de woorden van Stan Heerschap verder aan: ‘’Ik vind het erg mooi dat er een samenwerking is gestart om verenigingen en sportclubs te ondersteunen. Hopelijk leidt dit tot verdere samenwerking van de verenigingen onderling.’’ 

Uniek en lokaal sponsorschap 

Heerschap Verbindt! is een uniek en lokaal sponsorschap in de vorm van een langdurige samenwerking met zekerheid van inkomsten voor meerdere jaren voor de sport-, scouting- en carnavalsverenigingen uit de regio. In 2022 is Albert Heijn Heerschap een samenwerking aangegaan met 54 sport- en scoutingverenigingen en in 2023 werden daar nog eens 21 carnavalsverenigingen aan toegevoegd. Al deze verenigingen zijn gelegen in Weert, Nederweert of Leudal. Er zijn diverse momenten waarop de vereniging met een minimale inspanning een sponsorbedrag van duizenden euro’s per jaar kan verdienen. In totaal stelt Heerschap Groep een bedrag van €750.000,- beschikbaar voor de sport- en scoutingverenigingen en €111.111,11 voor carnavalsverenigingen om het verenigingsleven in de regio te ondersteunen. 

Goed Hart Keurmerk 

Het Goed Hart Keurmerk is het grootste compleet onafhankelijke keurmerk van Nederland en richt zich op bedrijven met een Hart. Het Goed Hart Keurmerk wordt gesteund door lokale partners, waardoor het keurmerk 100% gratis is en niemand het keurmerk kan kopen. Daardoor is het keurmerk 100% onafhankelijk en kun je het alleen verdienen door benaderd te worden door het keurmerk of aangedragen te worden. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie