Hulpdiensten op pad voor slapende man op achterbank van auto in Ospel

112 Algemeen Nederweert Regio 2 reacties 1 min. leestijd

Ospel – Vrijdag rond 18:00 uur kregen de ambulancedienst en de politie een melding van een vreemde incident op de Meijelseweg in Ospel.

Voorbijgangers hadden een auto schuin in de berm zien staan, half tussen de weg en het naastgelegen fietspad. Op de achterbank van het voertuig lag een man te slapen, wat tot verontrusting leidde. Bovendien was er een oliespoor op de weg te zien en een duidelijk rijspoor in de berm.

De ongeruste voorbijgangers aarzelden niet en waarschuwden de hulpdiensten, die met spoed ter plaatse kwamen. De slapende man was gewekt en werd onderworpen aan een blaastest. Deze test wees echter uit dat hij niet onder invloed was van alcohol. De man is vervolgens door een bekende opgehaald.

Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de auto uit de berm te verwijderen. Waarom de man ervoor koos om in zijn auto te slapen en wat de exacte toedracht van het oliespoor en het rijspoor is, blijft onbekend.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
2 reacties