Komende zaterdag statiegeldactie KVW Stramproy

Algemeen Dorpen Stramproy Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Depositphotos

KinderVakantieWerk Stramproy (KVW) organiseert komende zaterdag 26 augustus een statiegeldactie om geld in te zamelen voor hun jaarlijkse zomeractiviteiten.

Van 10.00 tot 16.00 uur wordt iedereen uitgenodigd om hun lege flessen frisdrank en lege kratjes bier in te leveren. Bij voorkeur liever geen losse bierflesjes of blikjes. Er is een centraal inleverpunt op de parkeerplaats van de MaroyBar, gelegen aan de Julianastraat 20 in Stramproy.

sen dezelfde tijden zullen twee huifkarren door het dorp rijden, bemand door enthousiaste vrijwilligers en kinderen van KVW Stramproy, om statiegeld op te halen bij de mensen thuis.

KVW Stramproy gebruikt de opbrengst van deze statiegeldactie om hun jaarlijkse zomeractiviteiten te financieren en ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen kunnen deelnemen tegen lage inschrijfgelden. De bonnetjes van ingeleverde flessen en blikjes zijn ook geldig en dragen bij aan het succes van deze actie.

De organisatie roept de gemeenschap van Stramproy en omgeving op om hun steentje bij te dragen door zoveel mogelijk statiegeldflessen en -blikjes te doneren. Samen zorgen ze ervoor dat KVW Stramproy elk jaar een geweldige zomerweek voor de kinderen kan organiseren.

Kom dus allen naar de MaroyBar op zaterdag 26 augustus tussen 10.00 en 16.00 uur, of wacht op de vrolijke huifkarren die door het dorp zullen trekken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie