Meester en juffen van basisschool De Firtel schieten het nieuwe schooljaar in

Algemeen Dorpen Stramproy Weert Reageer 1 min. leestijd

Op donderdag 24 augustus startte het schooljaar voor de leerkrachten van Basisschool De Firtel in Stramproy met een studieochtend.

Na de lunchpauze stond er een teamactiviteit op het programma. Ook het OOP (Onderwijs Ondersteunend Personeel) sloot daarbij aan. Het team was te gast bij schutterij St. Catharina in Stramproy, waar geschoten werd om de titel “Koning(in) van de Firtel”. Uiteindelijk kwam ‘De Firtel’ naar beneden door het schot van Juf Yentel van groep 7. Zij mag zich een jaar lang ‘koningin van de Firtel’ noemen. Samen met conciërge Marcel vormde zij het ‘koningspaar’.

Ook alle andere collega’s kregen een rol in “Schutterij De Firtel – Stramproy”. In vol ornaat trok de schutterij vervolgens door Stramproy, om te eindigen bij de Maroy Bar. Daar stond een stevig ‘schuttersmaal’ klaar voor de ‘schutters’.

Het was nog een hele tijd gezellig en met veel plezier werd nagegenoten van deze prachtige dag. Iedereen heeft heel veel zin om te starten met het nieuwe schooljaar 2023-2024 en er een ‘knallend’ jaar van te maken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie