Peter Willekens voorzitter OLS 2024 Nederweert

Plaats een reactie
Archieffoto WdG - Peter Willekens

Nederweert – Op zaterdag 8 juli 2023 won Schutterij Sint Antonius Nederweert na een zinderende finale het Oud Limburgs Schuttersfeest in Born. Het zestal en de schutterij werden die avond in Nederweert als helden onthaald. En dat bracht heel veel mensen op de been. 

De eer is nu aan Schutterij Sint Antonius om het OLS in 2024 in Nederweert te organiseren. Achter de schermen lopen de voorbereidingen al volop. Binnenkort kan de stichting worden opgericht voor de organisatie van OLS 2024. 

Het voorzitterschap van deze stichting komt in handen van de heer Peter Willekens uit Budschop. De keuze is in goede samenspraak tussen de schutterij en burgemeester Birgit Op de Laak tot stand gekomen. Beiden zijn verheugd dat Peter Willekens ja heeft gezegd op hun vraag. 

Peter Willekens is onder andere voormalig wethouder van Nederweert en oud-voorzitter van Openluchtmuseum Eynderhoof. Hij vindt het eervol om aan het OLS 2024 een bijdrage te mogen leveren gezien de geweldige prestatie die de schutterij geleverd heeft door voor de tweede keer het OLS naar Nederweert te halen. “Het gaat opnieuw een groot feest worden voor de gemeenschap Nederweert en ver daarbuiten.” Hij ziet uit naar de samenwerking met de schutterij en de vele vrijwilligers die zich nu al spontaan aanmelden. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie