Tropische zomeravond met B·Sassy: Een avond vol magie en vermaak

Plaats een reactie
Tropische feestjes en Jack's Pub gaan heel goed samen

Bereid je voor op een zomerse betovering terwijl B·Sassy je meeneemt op een reis naar de tropen op hun langverwachte Tropical Summer evenement. Verwacht een avond vol liefde, inclusiviteit en plezier die je niet snel zult vergeten.

Houd je zomeroutfits paraat en trek je dansschoenen aan, want op 8 september nodigen we je uit om te komen en te genieten van de betoverende tropische vibes bij Jack’s Pub in Weert.

Dompel jezelf onder in een wereld van heerlijke muziek, boeiend entertainment en verfrissende drankjes terwijl je de zomernacht viert op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Een van de hoogtepunten van de avond is de onmisbare DJ S-Sential, die op 8 september het Tropical Summer evenement zal openen! DJ S-Sential staat bekend om het creëren van magische muzikale reizen en zal zeker de juiste sfeer neerzetten om het openminded feest van het zuiden te lanceren.

Evenement details

  • Locatie: Jack’s Pub aan de Oelemarkt in Weert
  • Datum en tijd: vrijdag 8 september, van 21:30 tot 02:00 uur

Meer informatie kun je vinden via: https://www.facebook.com/BSassy. Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://linktr.ee/BSASSY.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie