Wie heeft vannacht een dansje gewaagd op een auto in Ospel?

Plaats een reactie

Ospel – De eigenaresse van een beschadigde auto heeft via Facebook een dringende oproep gedaan aan de verantwoordelijke(n) voor de schade. De auto stond geparkeerd bij de Ketelaarsweg in Ospel vanwege de Tour d’Oospel.

De eigenaresse plaatste gisteravond een bericht op haar Facebook-pagina waarin ze vroeg: “Wie heeft vannacht nog een dansje gewaagd op onze auto die bij Op ’t Root op de Ketelaarsweg geparkeerd stond vanwege Tour d’Oospel? Niet zo slim om dit in de buurt van camera’s te doen. Neem je verantwoordelijkheid en meld je even, dan handelen we het netjes af.”

De oproep heeft in korte tijd veel aandacht getrokken op sociale media, waarbij verschillende mensen hun steun betuigen en hun afschuw uitspreken over de beschadiging van de auto.

De eigenaresse van de beschadigde auto heeft aangegeven dat ze hoopt dat de verantwoordelijke(n) zich vrijwillig zullen melden en de schade zullen vergoeden. Ze benadrukt het belang van verantwoordelijkheid nemen voor je acties en het oplossen van geschillen op een vreedzame manier.

Voor het afhandelen van de kwestie kun je contact opnemen via de Facebookpagina van Monique: https://www.facebook.com/monique.nagelvanbussel.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie