11lfde van de 11lfde in Nederweert: ‘Belooft geweldige happening te worden’

Algemeen Uitgaan Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto: Moerepetazie

Nederweert – Op 11-11-2023 wordt het carnavalsseizoen op spetterende wijze geopend. Dat gebeurt dit jaar niet alleen in Roermond: ook op vele andere plekken zijn initiatieven ontstaan. Zo ook op het Raadhuisplein in Nederweert, waar eerder evenementen zoals Nederweert Live Open Air plaatsvonden.

De organisatie

In Nederweert hebben de organisatoren ‘t Guulke Eten & Drinken, Eetcafé De Kleine Winst en Be Part Events samen besloten de handen ineen te steken voor een unieke samenwerking, met als doel de vastelaovendj in Neijwiërtj groots te beginnen.

Artiesten en programma

De line-up is sensationeel: diverse (Limburgse) toppers zullen je een onvergetelijke dag en nacht bezorgen vol dans, muziek en plezier. De artiesten die jou gegarandeerd in de carnavalsstemming brengen zijn: Jan Biggel, John Tana, Toddezek, Moerepetazie, Big Benny, Marleen Rutten, W-Dreej, Noa Veltrop, Boys vanne Wertha, Aldje alias Neppie, ’t Groatekoeer en Roaj us.

Voor alle leeftijden

Het evenement is voor alle leeftijden toegankelijk. Tot 12 jaar oud is de toegang gratis onder toezicht van ouders. Vanaf 13 jaar dient er een entreeticket gekocht te worden – dat kan via deze link. Het evenement start op 11 november om precies 14.11 uur en duurt tot 00.00 uur.

Verenigingen

De organisatie roept de vastelaovendjverenigingen van de regio op om mee te denken en of bij te dragen aan dit nieuwe concept. “Alle ideeën zijn welkom”, aldus Paul van der Sande van De Kleine Winst. Ook zijn er voor verenigingen speciale tickettarieven, want zonder alle inzet van de verenigingen geen vastelaovendj. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie