Auto’s botsen op A2 bij Weert

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op vrijdag rond 12:35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de A2 bij Weert. In de richting van Weert-Noord naar Kelpen-Oler vond een botsing plaats waarbij twee personenauto’s betrokken waren. Het ongeval vond net voor de afrit van verzorgingsplaats Roevenpeel plaats.

Een ambulance arriveerde ter plaatse om de betrokkenen medisch te onderzoeken, maar gelukkig hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Beide voertuigen liepen lichte schade op. Er werd besloten om de auto’s naar de verzorgingsplaats te laten rijden. Daar werd de verdere afhandeling van het ongeval geregeld, zonder verdere verstoring van het verkeer.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie